Norge er et fantastisk land med et fantastisk landskap, et landskap som blir enda mer utrolig om vinteren. Hva ville Norge vært uten den utrolige vinteren, de majestetiske fjellene og lange fjordene. Enten du liker å sitte hjemme foran ovnen med kakao og en god bok, eller gå på ski ute i fjellet med en kvikk-lunch i hånden, kan du si at vinteren er en helt fantastisk årstid.

Vintermånedene

Når vinteren er her, er det tiden for vintersport. man kan gå på ski, kjøre snowboard, gå på fjelltur eller kjøre paragliding med ski på beina. Alt dette er ekstremt morsomt og alle har sine forskjellige aktiviteter de liker å gjøre. Men en ting alle norske hjerter brenner for, er ski-VM. Hva ville Norge gjort uten ski-VM? Man setter seg i godstolen hjemme og skrur på tv-en for å se sin favorittløper krysse målstreken med armene hevet og et bredt smil rundt munnen. Ingenting er mer spennende enn å se oppgjøret mellom våre flinke skiløpere og dere rivaler. Noe som gjør det enda mer spennende er hvis du setter et par mynter på den du tror krysser målstreken først. Den gode følelsen når løperen du trudde ville vinne klarer å knuse konkurrentene.

Barneglede

De eneste som elsker vinteren mer enn superfansen til skiløperne våre, er barna. Barn elsker vinteren når de kan løpe rundt, hive snø på hverandre og lage snømenn. Får at barna skal få en hyggelig vinter, uansett hva dere gjør, er det viktig å kle seg riktig. Varme og tette klær så du ikke blir våt. Når barn er tørr og varm er de ustoppelig og kan gjøre hva som helst. Så når dere er godt kledd og rustet for vær og vind, er det bare å hive seg ut i snøen og begynne å lage snømenn, da koser både barn og voksne seg.