Vinteren er snart tilbake i full fremmarsj, akkurat slik som våre beste skiutøvere, og det er mye å glede seg til i sesongen som nå kommer. Enten om man er glad i klassisk langrenn, snowboard eller alpint – har Norges beste kvinner og menn mye spenning å by på de neste månedene.

Men selv de mest spennende vintersporter blir enda med spennende hvis man setter noen kroner på sine favoritt-løpere, og det er mange casinoer som både tilbyr betting på resultat eller er med på å sponse løpene (eller løperne). Dette er ikke lov i Norge, men i mange andre land som er vertsnasjoner til idrettsarrangement er dette helt greit. Derfor kan man forvente å seg mange slike aktører i tiden fremover.

Likevel er det jo slik at ekte idrettsglede ikke handler om penger, men gleden av å delta – eller se på fra sofaen for den del. Spesielt under store arrangementer som VM og OL er det ekstra stas og se vintersport fra sofaen, men det kan være like så gøy med et helt vanlig verdenscup-renn, for ikke å snakke om Holmenkollen.

Norge har mange helter i skisporet, og det blir gøy om disse holder mål også i år. I tillegg kommer det kanskje noen nye stjerneskudd og melder seg på i kampen? Den som følger med får se! En ting er i alle fall sikkert, og det er at det er spennende å se Marit Bjørgen tilbake for fullt – spesielt nå som Johaug er ute hele sesongen. På herresiden er det enda mer åpent enn på kvinnesiden, og spørsmålet er hvor bra Petter Northug kommer til å gjøre det i år. Men selv om man ikke kan ta seieren på forskudd, kan man i alle fall håpe på det aller beste for våre kvinner og menn i skisporet.